Materialer

Collarfull bruger kun materialer af højeste kvalitet! Jeg går op i sikkerhed og vigtigheden af, at det holder sig smukt længe. 

Hvad er BioThane?

BioThane er også kendt som vegansk læder! Det er super holdbart, smukt og har en levetid som ikke kan sammenlignes! 
Indenfor de seneste par år, har der været en stor tendens i hundeverdenen for, at finde et alternativ til læder. BioThane er en af disse alternativer. 
BioThane holder forevigt, som i forevigt og det er ikke bionedbrydeligt. Det betyder at det fungerer super godt, til et aktivt hundeliv, og især for de hunde som nyder at blive beskidte, våde og som ofte befinder sig i naturen. 

Fordele ved BioThane:
1. Det er vandfast
2. Det er vedligeholdesfrit, det skal bare vaskes i hånden under vandhanen efter behov. 
3. Tåler saltvand
4. Letvægtigt
5. Stærkere end læder
6. Lugtfrit
7. Antibakterielt
8. Ekstrem lang holdbarhed


BioThane er polyester gjord, betrukket med TPU eller PVC og det betyder at det er 100% plastik. BioThane er et fantastisk produkt, da det er nemt at rengøre - det skal blot tørres over med en fugtig klud når det bliver beskidt (dvs. du skal ikke tænde din vaskemaskine - WIN!), det er blødt og lækkert at holde på, vandfast og ekstremt hårdført.

Men i mente, at det er et plastik produkt skal man også huske på at bortskaffe det på rette vis og at man skal købe det for, at det bliver brugt! 
Derfor tænk over, at køb et sæt udstyr i den rette farve. Udstyr du har lyst til at bruge i mange år, for det kan det sagtens holde til det. Tænk på det, som din gaderobe. Der er altid et par items, som du ved du er glad for og om aldrig bliver smidt ud. Se på BioThane på samme måde.

Udover de mange fordele og ulemper der er ved BioThane, er det ikke ligeså skadeligt for miljøet som fx læder og bruger kun 1/3 af de ressourcer der bliver brugt på at fremstille læder og andre organiske materialer. 

Jeg mener udover, at man selvfølgelig skal have omtanke for vores kære planet er det også vigtigt, at finde noget udstyr som ikke kræver store udskiftninger. Mange af de produkter man kan finde til hunde i dag, holder ikke ret længe og skal ofte skiftes ud efter en sæson og dét er ikke bæredygtigt i min optik. 

Metal delene

Næsten alle metaldele er enten messing, rustfri stål eller rosaguld.

Klikspænderne er nøje udvalgt med tanke for sikkerhed og holdbarhed. De er ekstra holdbare, som jeg selv mener er en vigtig faktor.

1. Sølvspænder: str 1,6 - 2,5 cm er aluminium. Str 3 og 4 cm er zink støbning med nikkel overflade.
2. Guldspænder: str 1,6 - 2,5 cm er zink støbning, med elektrodeponeret belægning. Str 3 - 4 cm er zinkstøbning med messing belægning.
3. Rosaguld: Alle bredde er zink støbning, med rosaguld belægning. 

Alle nitter og karabin hager er hhv. Rustfri stål, messing eller rosaguld spænder. Så de kan bruges til at langt og aktivt hundeliv, med masser af spændende oplevelser. 
Alle hulspænder er af rustfri stål, messing og stål med rosaguld belægning. Og derved er disse også super holdbare og smukke i mange mange år! 


Stof

Alt stof er valgt med omtanke! Det er primært møbelstof, der bliver brugt og derfor kan det tåle til slid, leg og et aktivt hundeliv.

Stof vil miste valør gennem tiden og det har ikke så godt af, at være konstant vådt, akkurat som vores sofa eller vores egen beklædning. 
Stof halsbåndene er næsten unikke, du finder ikke magen til i verden og Collarfull var de første i Danmark til at fremstille disse halsbånd. 

Halsbåndene kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen på 30 C.
Afbilledet: Golden Toffee


Køb lokalt

Når du handler lokalt, støtter du små virksomheder. Og de små virksomheder går ofte mere op i selve produkterne og kvaliteten. Hos Collarfull finder du kun produkter af højeste kvalitet, som er lavet med kærlighed for dig og din hund.

Små virksomheder som jeg selv, laver ofte på bestilling eller små partier klar til salg. Dette betyder, at der ikke er et kæmpe lager, som aldrig bliver solgt og brugt. Udover det, hjælper du til med at holde min drøm i live omkring Collarfull og det er jeg evigt taknemmelig for.