Bag om Collarfull

Hej - jeg hedder Sofia og jeg er personen bag Collarfull. Jeg startede Collarfull med visionen om, at lave lækkert hundeudstyr, til både små og store hunde, som ikke lignede det man ellers kunne få i diverse butikker. 

Collarfull har været igang siden 2016, hvor jeg har studeret ved siden af og indenfor de sidste par år har Collarfull virkelig udviklet sig. Der er kommet nye og spændende materialer såsom BioThane og læder og udover dette har  Collarfull fået sin egen hjemmeside - den du befinder dig på nu.

Jeg startede Collarfull, fordi det var umuligt at finde lækre halsbånd til min store, nu afdøde Rottweiler og da jeg er vokset op med en kreativ mor som syede, tænkte jeg ''hvorfor ikke forsøge selv'' også opstod Collarfull. I Januar 2022 blev jeg færdiguddannet som tekstilformidler på UCC Campus Carlsberg. I forbindelse med min uddannelse, lærte jeg om tekstiler, tryk og meget mere og dette har jeg gjort brug af i Collarfull.

Alt hos Collarfull er syet af mig, Sofia på Nørrebro, under supervision af mine to skønne hunde; Lulu og Tyson, som også er mine maskotter og mine modeller til tingene.

Ved at støtte Collarfull, støtter I ikke kun mig - men også dem jeg køber materialer af, de er små butikker som ligesom mig, som jeg gerne vil støtte så de også kan vækste. 

Til sidst vil jeg gerne sige TUSIND TAK, fordi I støtter Collarfull. Det betyder alverdens for mig, at I hjælper til med at holde mit hjertebarn i live.