Ambassadører

Her kan du læse lidt mere omkring Collarfulls skønne ambassadører. Det er alle nogle som har været med på Collarfulls foreløbige rejse og som har elsket udstyret fra Collarfull. Deres individuelle instagram link er under hver deres tekst, derinde kan man se mere af udstyret i dagligdagsbrug. 

Alves

Balder og Loke

Berrie

Berrie er en Engelsk cockerspaniel fra 2020.

Hun er en rigtig cocker! Hun er fjollet, bedårende, lydig, fluffy, hysterisk, vandglad og den mest mor-glade lille lort i verden.

Hendes stamtavlenavn er “Diva” og det har vist sig at holde stik. Hun skal helst være i centrum hele tiden, også når vi er på besøg hos andre og får hun ikke opmærksomhed, så skal hun nok finde på noget sjovt så alle kigger på hende igen.

En sjov vane hun har, er at hun helst skal sidde på en stol (det er for hårdt for en cocker-mås at sidde på gulvet jo) og hun falder ikke til ro før hun har fået en stol tildelt.

En træls vane hun har er at stjæle ens strømper mens man er ved at tage dem på…
Til dagligt er Berrie familehund, men vi går spor, laver nosework og lydighedstræning flere gange om ugen. Desuden kommer hun på et bosted for folk med mentale problemer. Det nyder hun virkelig, for så kan hun rigtig være i centrum og få en masse opmærksomhed.

Og når man nu er en rigtig Diva, så skal man selvfølgelig også have det bedste udstyr man kan få. Derfor holder vi utrolig meget af vores udstyr fra Collarfull. Udstyret er af bedste kvalitet og simpelthen bare så smukt! Vi er stolte af at være ambassadører
 
Berries instagram: https://www.instagram.com/berriethecocker/


Sif og Vega

Sif                                                             Vega
Vores historie er, at efter at have mistet vores forrige labrador pludseligt og alt for tidligt, i en alder af 4 år, gik der et lille års tid inden modet til en anden hunde spirede. En seriøs kennel blev fundet og snart stod vi med Sif. Egentlig skulle Sif ‘bare’ have været en lydig familiehund, men på grund af kennel-mutters smittende entusiasme blev vi spundet ind i et ukendt univers af jagthundetræning. Sikke en spændende verden.

Nu har Sif været på markprøver, på jagt og mødt en masse fantastiske hundeglade mennesker. Når træningsgrejet findes frem, så holder Sif sig til - tænk hvis hun blev glemt 😂

Da Sif var 3 år valgte vi at få en hund mere - faktisk er det Sif’s niece. Dét har vi ikke fortrudt. 
Begge tøser er Formel 1 labrador (avlet på engelske linjer). De er naturligvis ekstremt madglade og glade for alle de 2- og 4-benede de møder.

Sif er 5 år og hendes bedste egenskab er, at hun er piv-charmerende, men hun we også en sensitiv hund.
Sif’s dårligste vane er, at fiske snavsede strømper frem.
Sif er gladest, når vi træner med vores yndlingsteam (blandt andre Sif’s søster som i øvrigt er Vega’s mor).

Lille Vega er 10 måneder og hendes bedste egenskab er, at hun er super lærenem.
Vega har det med at hente en lille tøjdelfin eller snuppe uret ud af opladeren.
Vega er i sit es, når vi træner nosework, og vi har så meget at lære!

Vi startede som tilfredse kunder, og nu er vi de gladeste ambassadører hos Collarfull. Fælles for os alle er nemlig, at vi elsker håndlavet hundeudstyr i høj kvalitet og gerne vil støtte en mindre virksomhed.

Sif og Vegas instagram: https://www.instagram.com/sif.and.little.vega/