Ambassadører

Her kan du læse lidt mere omkring Collarfulls skønne ambassadører. Det er alle nogle som har været med på Collarfulls foreløbige rejse og som har elsket udstyret fra Collarfull. Deres individuelle instagram link er under hver deres tekst, derinde kan man se mere af udstyret i dagligdagsbrug. 

Berrie

Berrie er en Engelsk cockerspaniel fra 2020.

Hun er en rigtig cocker! Hun er fjollet, bedårende, lydig, fluffy, hysterisk, vandglad og den mest mor-glade lille lort i verden.

Hendes stamtavlenavn er “Diva” og det har vist sig at holde stik. Hun skal helst være i centrum hele tiden, også når vi er på besøg hos andre og får hun ikke opmærksomhed, så skal hun nok finde på noget sjovt så alle kigger på hende igen.

En sjov vane hun har, er at hun helst skal sidde på en stol (det er for hårdt for en cocker-mås at sidde på gulvet jo) og hun falder ikke til ro før hun har fået en stol tildelt.

En træls vane hun har er at stjæle ens strømper mens man er ved at tage dem på…
Til dagligt er Berrie familehund, men vi går spor, laver nosework og lydighedstræning flere gange om ugen. Desuden kommer hun på et bosted for folk med mentale problemer. Det nyder hun virkelig, for så kan hun rigtig være i centrum og få en masse opmærksomhed.

Og når man nu er en rigtig Diva, så skal man selvfølgelig også have det bedste udstyr man kan få. Derfor holder vi utrolig meget af vores udstyr fra Collarfull. Udstyret er af bedste kvalitet og simpelthen bare så smukt! Vi er stolte af at være ambassadører
 
Berries instagram: https://www.instagram.com/berriethecocker/

Lucy

Mere info følger..

Maddy

Maddy er en border collie - født i 2016.
Hun er en aktiv konkurrencehund indenfor både agility og rally lydighed. Derudover kan hun en lang række sjove hundetricks - og elsker at lære nye ting!
Maddy er også en familiehund, som oftest går i naturen - hun er tosset med at finde pinde i skoven og er vild med bolde, især fodbolde.

Maddy har en del pels, men er ret tynd indenunder, så seler skal gerne kunne tilpasses, så de sidder flot til - uden at stramme. Og så er Maddy nok også lidt en diva, der godt kan lide at se lidt godt ud på skovturen og når hun er ude til stævne blandt andre hunde 💛
 
Maddys instagram: https://www.instagram.com/maddy_borderlife/

Miko

Miko er en Shiba på 3,5 år.

Han var en stor udfordring da vi fik ham som 9 måneder, men vi tog udfordringen op med et positivt sind og i dag er han en fantastisk dreng. Miko træner hundefitness, lydighed, spor i skoven og udstilling.

En ting Miko aldrig har været glad for, er seler og vi har været igennem rigtig mange seler og kun få seler er blevet accepteret, så det var med lidt skepsis at Miko blev ambassadør for Collarfull.

Miko har accepteret selerne med det samme hvilket vi på ingen måde havde forventet, man er jo en ægte Shiba = Dramaqueen!

Miko er rigtig glad for at være ambassadør for Collarfull da han godt kan lide at posere med sit flotte udstyr, og vi er rigtig glade for vores samarbejde da vi sætter stor pris på at Miko har pænt udstyr af rigtig god kvalitet, som vi kan stå 100 % inde for at anbefale til andre hunde og deres mennesker.

Mikos instagram: https://www.instagram.com/mikoshibainudenmark/

Sif og Vega

Sif                                                             Vega
Vores historie er, at efter at have mistet vores forrige labrador pludseligt og alt for tidligt, i en alder af 4 år, gik der et lille års tid inden modet til en anden hunde spirede. En seriøs kennel blev fundet og snart stod vi med Sif. Egentlig skulle Sif ‘bare’ have været en lydig familiehund, men på grund af kennel-mutters smittende entusiasme blev vi spundet ind i et ukendt univers af jagthundetræning. Sikke en spændende verden.

Nu har Sif været på markprøver, på jagt og mødt en masse fantastiske hundeglade mennesker. Når træningsgrejet findes frem, så holder Sif sig til - tænk hvis hun blev glemt 😂

Da Sif var 3 år valgte vi at få en hund mere - faktisk er det Sif’s niece. Dét har vi ikke fortrudt. 
Begge tøser er Formel 1 labrador (avlet på engelske linjer). De er naturligvis ekstremt madglade og glade for alle de 2- og 4-benede de møder.

Sif er 5 år og hendes bedste egenskab er, at hun er piv-charmerende, men hun we også en sensitiv hund.
Sif’s dårligste vane er, at fiske snavsede strømper frem.
Sif er gladest, når vi træner med vores yndlingsteam (blandt andre Sif’s søster som i øvrigt er Vega’s mor).

Lille Vega er 10 måneder og hendes bedste egenskab er, at hun er super lærenem.
Vega har det med at hente en lille tøjdelfin eller snuppe uret ud af opladeren.
Vega er i sit es, når vi træner nosework, og vi har så meget at lære!

Vi startede som tilfredse kunder, og nu er vi de gladeste ambassadører hos Collarfull. Fælles for os alle er nemlig, at vi elsker håndlavet hundeudstyr i høj kvalitet og gerne vil støtte en mindre virksomhed.
Sif og Vegas instagram: https://www.instagram.com/sif.and.little.vega/

Sofus

Sofus er en Staffordshire bullterrier. Han er født den 4. Maj 2020 og bor i Randers.

Sofus er virkelig en kærlig og legesyg hund! Han elsker at være social, putte og snorker når han sover!

Til dagligt går vi lange ture og mødes tit med andre hunde da han elsker at være social.

Vi har haft svært ved at finde det rigtige udstyr til Sofus i den rette pasform og kvalitet indtil vi fandt Collarfull!

Vi er så glade for det udstyr fra Collarfull da:

1. Selerne er justerbare som gør at det er nemt at få en perfekt pasform på sofus.
2. Designet er mega fedt da standard seler kan være “kedelige” og selerne er nemme at rengøre.
3. Alle seler er unikke da de er håndlavet ud fra specifikke mål i den bedste kvalitet

Ynglings legetøj: store bamser, aktivitetslegetøj og alle slags bolde
Sofus instagram: https://www.instagram.com/sofusstaffy/

Solveig

Solveig er en 3 år gammel Griffon brabancon. Hun er en byhund i København, men elsker st komme i sommerhus og gå lange ture i skoven.

Hendes lille krop på 4 kilo, kan være svær at finde en sele som sider perfekt i lang tid. Vi kan godt lide at gå lange heldagsture så det er et must at selen sidder godt. Det er vigtigt de ikke glider rundt på ryggen når hun løber osv.
Om vinteren er det også vigtigt at selerne passer ud over diverse trøjer og jakker, da hun er en lille frossenpind uden underuld.
De to “krav” opfylder selerne fra Colarfull! Samtidig med de er fantastisk kvalitet.

Solveigs instagram: https://www.instagram.com/solveig_the_griffonbrabancon/