Hvordan vælger Du den rigtige sele til din hund?

Oct 12, 2023

Valget af den rigtige sele til din hund er afgørende for både jeres komfort og sikkerhed under jeres gåture. Hos Collarfull er vi begejstrede for at tilbyde tre unikke selevarianter, der er skabt med omtanke for både modebevidste ejere og deres pelsede venner. Lad os udforske, hvordan du kan vælge den perfekte sele til din hund.

Adventure Trails Selen

Til Dem, Der Elsker Eventyr

Robust og Slidstærk: Hvis du og din hund elsker udfordrende eventyr i naturen, er Adventure Trails selen det rette valg. Denne sele er bygget til at modstå de mest krævende forhold og er perfekt til aktive hunde og ejere.

Maksimal Komfort: Selv under de mest eventyrlige ture er komfort afgørende. Adventure Trails-selen er skabt med fokus på din hunds velvære og giver mulighed for optimal bevægelsesfrihed.

Ikke for de mindste: Adventure Trails selen går fra størrelsen S-XL og er derfor ikke til de mindste hunde. Den er især velegnet til hunde med lidt bredde og ikke det såkaldte "fuglebryst". 

 

Terrain Trails Selen

For Den Mode- og Kvalitetsbevidste

Tidsløst Design: Terrain Trails selen fra Collarfull er den perfekte kombination af klassisk elegance og funktionalitet. Hvis du ønsker at tilføre lidt stil til din hunds garderobe, er denne sele et oplagt valg. Den er designet til at klæde din hund i enhver situation - fra hverdagsture til særlige lejligheder.

Fokus på Komfort: Vi ved, hvor vigtig komfort er for din hund. Terrain Trails selen er skabt med ergonomi i tankerne for at sikre, at din hund har bevægelsesfrihed og komfort under jeres gåture.

Ekstra Sikkerhed: En anden fordel ved Terrain Trails-selen er det håndsyede håndtag i vegansk læder på ryggen, der giver dig ekstra kontrol og sikkerhed i situationer, hvor det er nødvendigt.

Perfekt til "lange hunde": Terrain Trails selen er perfekt til hunde, som har meget krop. Altså som fx har en lang ryg og dyb brystkasse. Har du fx en bulldog, vil jeg enten vælge Adventure Trails selen eller step-in selen. 

Tiny Trails Step-In Seler

Praktisk og Smidig

Simpel Påsætning: Tiny Trails step-in seler er skabt til praktisk brug. Hvis din hund ikke bryder sig om at få selen trukket over hovedet, er dette det ideelle valg. Bare lad din hund træde ind i selen, og I er klar til at gå på eventyr.

Ergonomisk Korrekt: Selvom Tiny Trails er nem at bruge, har vi stadig fokuseret på ergonomi for at sikre din hunds komfort og bevægelsesfrihed.

Slut med raslen fra D ringe: Collarfull step in seler har et anderledes lykkesystem, end dem du ellers normalt ser på lignede veste da der er en O-ring på ryggen, samt en strop på tværs. Dette gør at ringene ikke rasler når hunden bevæger sig, derudover følger ringen med, lige gyldigt hvor din hund befinder sig. 

For de mindre: Step in selerne er super gode til små og op til mellem størrelse hunde. 

Valget af den rigtige sele afhænger af din hunds behov og jeres individuelle præferencer. Hos Collarfull stræber vi efter at tilbyde noget for enhver hund og ejer. Uanset hvilken sele du vælger, kan du stole på, at Collarfulls produkter kombinerer stil og funktion på den bedst tænkelige måde.

Udforsk vores udvalg, og find den sele, der bedst passer til din hund og jeres eventyr. Gå ikke glip af muligheden for at kombinere stil og funktionalitet, uanset om I går på små stier eller tager fat på større eventyr.